Auto Saksasta Bayerncarin avulla

Saksan autoteollisuus on tunnettu maailmanlaajuisesti laadukkaista ja luotettavista autoistaan. Monet suomalaisetkin ovat kiinnostuneita hankkimaan autonsa juuri Saksasta, sillä siellä tarjolla olevat vaihtoehdot ovat usein monipuolisempia ja edullisempia kuin meillä täällä kotimaassa.

Yksi luotettava tapa hankkia auto Saksasta on käyttää Bayerncarin palvelua. Tarjoamme yrityksenä palvelua, joka toimittaa avaimet -käteen palveluna auton suoraan Saksasta asiakkaan toiveiden mukaan. Palvelun avulla asiakas voi valita haluamansa automallin ja varusteet laajasta valikoimasta, jonka jälkeen Bayerncar hoitaa kaikki käytännön asiat aina auton kotiintoimitukseen asti.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee saksalaisen autokaupan koukerot ja osaa neuvoa asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Avullamme asiakas voi tehdä informoituja päätöksiä autonvalinnass..

Auton tilaaminen Saksasta Bayerncarin kautta on helppoa ja vaivatonta. Kerro toiveesi alla olevalla tilauslomakkeella, niin teemme henkilökohtaisen tarjouksen haluamastasi autosta. 

Auto Saksasta Suomen toimipisteeseen tai kotiin toimitettuna

Autokauppa on yksi suurimmista ja tärkeimmistä päätöksistä, joita monet meistä tekevät elämämme aikana. Ajoneuvon hankinta vaatii huolellista harkintaa ja usein myös paljon aikaa ja vaivaa. Onneksi nykyään on olemassa vaihtoehtoja, jotka helpottavat auton ostamista.

Yksi näistä vaihtoehdoista on ajoneuvon tarjouksen saaminen verotettuna, katsastettuna ja toimitettuna suoraan kotipihaasi tai haluamaasi paikkaan. Tämä palvelu tarjoaa asiakkaille helppoutta ja mukavuutta, sillä heidän ei tarvitse huolehtia ajoneuvon kuljetuksesta tai muista käytännön järjestelyistä.

Toimitamme auton joko Seinäjoen tai Jyväskylän toimipisteeseen, vaihtoehtoisesti myös kotiintoimitus on mahdollista.

Palvelumme säästää asiakkaalta aikaa ja vaivaa, sillä heidän ei tarvitse itse hoitaa ajoneuvon katsastusta tai verojen maksamista. Toiseksi tarjoamme asiakkaillemme mielenrauhaa, sillä asiakkaamme voi luottaa siihen, että ajoneuvo on kunnossa ja kaikki tarvittavat toimenpiteet on tehty ennen sen toimittamista.

Lisäksi tämänkaltaisen palvelun avulla asiakkaamme saa paremman kokonaiskuvan ajoneuvosta ennen sen ostamista. Ajoneuvo voidaan tarkastaa perusteellisesti ja mahdolliset viat tai puutteet voidaan korjata ennen sen toimittamista. Tämä antaa asiakkaallemme varmuuden siitä, että asiakkaan ostama ajoneuvo on hyvässä kunnossa ja vastaa asiakkaan tarpeita.

On myös huomattava, että tämänkaltaisen palvelun käyttö voi olla taloudellisesti kannattavaa. Asiakas voi säästää rahaa esimerkiksi kuljetuskustannuksissa tai muissa käytännön järjestelyissä, jotka liittyvät ajoneuvon hankintaan. Lisäksi verotettuna ja katsastettuna ostaminen voi auttaa välttämään ylimääräisiä kuluja tai yllättäviä maksuja.

Auto Saksasta vaivattomasti – rahoitus onnistuu yhteistyökumppaneidemme kautta

Haluatko ostaa auton Saksasta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Ei hätää, meillä on ratkaisu sinulle. Tarjoamme vaivattoman tavan hankkia auton suoraan Saksasta ja rahoitus järjestyy helposti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Minkä hintainen auto minun kannattaa ostaa Saksasta?

Monille autoharrastajille ja -ostajille Saksan autokauppa on houkutteleva vaihtoehto. Saksasta löytyy laaja valikoima erilaisia automerkkejä ja malleja, ja usein hintataso on kilpailukykyinen verrattuna muihin Euroopan maihin.

Ensimmäinen askel on selvittää oma budjettisi ja miten paljon olet valmis sijoittamaan uuteen autoon. Ajoneuvon hankkiminen kanssamme on sinulle kannattavinta, kun sen pyyntihinta liikkuu yli 20 000 euron – näin ollen hankintakulujen prosentuaalinen osuus ei kasva liian suureksi.

On hyvä ottaa huomioon esimerkiksi ajotarpeesi: tarvitsetko tilavaa perheautoa tai urheilullista menopeliä? Tämä vaikuttaa suuresti siihen, millaisia automalleja kannattaa harkita. Esimerkiksi BMW, Audi ja Mercedes-Benz ovat suosittuja Saksassa valmistettuja automerkkejä, joiden laatu ja suorituskyky tunnetaan ympäri maailmaa. On myös hyvä ottaa huomioon mahdolliset lisätarvikkeet tai varusteet, joita haluat autossasi olevan. Esimerkiksi navigointijärjestelmä, nahkaverhoilu tai automaattivaihteisto voivat nostaa auton hintaa, mutta samalla parantaa ajomukavuutta ja arvoa.

Näiden merkkien kohdalla yli 20 000 euron hintaiset autot voi tarjota jo varsin hyvän valikoiman erilaisia malleja lisävarusteineen.Kun olet löytänyt tai tiedät kriteerit haluamallesi autolle, kannattaa ottaa yhteyttä meidän ammattitaitoiseen tiimiimme tai täyttää tiedot lomakkeelle.

Avaimet käteen -tilaus

Kerro toiveesi alla olevalla tilauslomakkeella, niin teemme henkilökohtaisen tarjouksen haluamastasi autosta. Teemme poikkeuksetta ajoneuvon tarjouksen verotettuna, katsastettuna ja toimitettuna Seinäjoelle tai Jyväskylään. Toimitamme autosi halutessasi myös kotipihaasi. Tilausautoissa vanha autosi voidaan ottaa vaihdossa. Myös rahoitus onnistuu yhteistyökumppaneidemme kautta.

Ajoneuvon hankkiminen kanssamme on sinulle kannattavinta, kun sen pyyntihinta liikkuu yli 20 000 euron – näin ollen hankintakulujen prosentuaalinen osuus ei kasva liian suureksi.

Tiedustelut

Tuomas Nukala
tuomas.nukala@bayerncar.com
044 250 3808

Palveluun sisältyy

 • Auton tarkastaminen ja testaus
 • Auton asiakirjojen oikeellisuuden ja omistussuhteiden tarkastus
 • Asianmukainen rekisteristä poisto ja Suomessa rekisteröintikatsastuksessa vaadittavien asiakirjojen hankkiminen
 • Auton siirrot kohdemaassa, säilytys ja rahti Suomeen vakuutuksineen
 • Auton siirrot Suomessa
 • Rekisteröintikatsastus
 • Autoveropäätöksen hakeminen ja autovero
 • Mahdolliset lisävarusteet (esim. moottorinlämmitin yms.)
 • Luovutustarkastus

Tilauslomake

Ole hyvä ja käytä tilaukseesi tätä lomaketta. Tilauksen saatuamme pyrimme tekemään tarjouksen sopivasta autosta mahdollisimman pian. Lähettämällä lomakkeen kumpikaan osapuoli ei sitoudu mihinkään.

  Yhteystiedot

  Ajoneuvon tiedot