Yritys

Bayerncar Oy on vuonna 2003 perustettu, laadukkaiden moottoriajoneuvojen hankkimisen asiantuntija. Palvelemme kaikissa autojen, moottoripyörien, matkailu- ja erikoisautojen ostamiseen liittyvissä asioissa.

Laaja yhteistyöverkostomme, aito kiinnostus alaa kohtaan, vuosien kokemus sekä ennen kaikkea henkilökohtainen palvelu ovat todennäköisimpiä syitä, miksi jo tuhannet suomalaiset ja kansainväliset asiakkaamme luottavat meihin.

Bayerncar hoitaa ostot ja tarkistukset paikan päällä Saksassa.

Bayerncar on toiminut Saksassa vuodesta 1998 lähtien. 15 vuoden yhteistyö saksalaisten merkkiliikkeiden kanssa takaa autojen turvallisen hankinnan ja tarkastukset paikanpäällä. Hankimme ajoneuvot pääosin Etelä-Saksasta, missä toiminta on keskittynyt Münchenin seudulle. Alueella sijaitsevat kaikki arvostetuimmat saksalaiset autovalmistajat, jonka myötä laadukkaiden käytettyjen autojen tarjonta on runsas.

Myymme ajoneuvoja myös asiakkaan lukuun. Varmista omistushistoria ostotilanteessa. Myymiimme autoihin on mahdollista saada rahoitus – kysy lisää päivän tarjouksesta!