Yritys

Bayerncar on merkki laadusta

Bayerncar on tullut tunnetuksi Suomessa iloisesta ja luotettavasta tavasta tehdä autokauppaa jo lähes 20 vuoden ajan. Vuosien aikana Baijerin pääpaino on ollut Premium-segmentin autokaupassa, mutta meidät tunnetaan myös johtavana myyjänä ja valmistajana lisä-ohjaamollisten hyötyajoneuvon osalta. Lisäsimme loppuvuodesta 2021 valikoimaamme myös Maxus-sähköautojen edustuksen ja huollon.

Historiamme aikana suomalainen autokauppa on ollut murroksessa niin verotuksen kuin digitalisoitumisen osalta. Olemme kasvaneet merkittävästi näiden vuosien aikana perusteellisen asiakaspalvelun ja laadukkaan valikoiman ansiosta. Bayerncar on ollut edelläkävijä suomalaisessa autokaupassa näyttäen suuntaa sosiaalisessa mediassa tapahtuvan kaupankäynnin osalta. Uskomme henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja siitä syystä laajensimme toimintaamme avaamalla toisen liikkeemme Jyväskylään marraskuussa 2021. Tarinamme jatkuu, tervetuloa mukaan…

Bayerncar hoitaa ostot ja tarkastukset paikan päällä Saksassa

Suomalainen Bayerncar on toiminut Saksassa vuodesta 1998 lähtien. Reilu 20 vuoden yhteistyö saksalaisten merkkiliikkeiden kanssa takaa autojen turvallisen hankinnan ja tarkastukset paikanpäällä. Hankimme ajoneuvot pääosin Etelä-Saksasta, missä toiminta on keskittynyt Münchenin seudulle. Alueella sijaitsevat kaikki arvostetuimmat saksalaiset autovalmistajat, jonka myötä laadukkaiden käytettyjen autojen tarjonta on runsas.

Myymme ajoneuvoja myös asiakkaan lukuun. Varmista omistushistoria ostotilanteessa. Myymiimme autoihin on mahdollista saada rahoitus – kysy lisää päivän tarjouksesta!